10 πράγματα που έμαθα πριν τα 30.

Αγαπητέ Αναγνώστη/Αγαπητή Αναγνώστρια,

1. Keep your friends close and your family closer.

2. Δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους, κάποιοι κρύβουν ένα κουτάκι θησαυρού καλά κρυμμένο.

3. Μην βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον άνθρωπο χωρίς να τον ξέρεις καλά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει ο καθένας. Να μάθεις να κοιτάς πίσω από τις κουρτίνες.

4. Η ζωή είναι δύσκολη στο μεγαλύτερο ποσοστό της για όλους. Δεν είσαι ο μόνος που του τυχαίνουν κακοτοπιές και συναντά εμπόδια. Stop Grumbling!Να εστιάζεις μόνο στα καλά που έχεις. Εάν εστιάζεις σε αυτά που δεν έχεις, θα είσαι συνεχώς «πεσμένος».

5. Βγάλε από την ζωή σου τους «τοξικούς» για εσένα ανθρώπους. Τι κι εάν σας έδεναν πολλά, τώρα αναπνέεις και γελάς περισσότερο. Το συνειδητοποιείς όταν φεύγουν από την ζωή σου, τότε που ξεκινάς να είσαι παραγωγικός, ήρεμος και πιο χαρούμενος από πριν!

6. Να μάθεις να λες αυτό που σκέφτεσαι. Κανείς δεν μπορεί να διαβάζει την σκέψη σου. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, τίποτα δεν εννοείται.

7. Συνήθως πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Είναι η πολλή σκέψη που σε κάνει να κολλάς στην πράξη. Όσο μικρότεροι,τόσο πιο τολμηροί ήμασταν καθώς λειτουργούσαμε πιο αυθόρμητα και χωρίς να σκεφτόμαστε πολύ και να ζυγίζουμε συνεχώς τις καταστάσεις.

8. Είναι οι μικρές μικρές καθημερινές αλλαγές που φέρνουν μακροπρόθεσμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

9. Κανείς μας δεν τα έχει όλα. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Έχω κάτι που κάποιος άλλος δεν έχει γιατί προσπάθησα γι’αυτό ή θυσιάσα κάτι άλλο για να το έχω. Κάποιος άλλος έχει κάτι που θα ήθελα εγώ αλλά εγώ κάτι κάνω λάθος και δεν το έχω ή δεν προσπαθώ αρκετά. Να μην ζηλεύεις λοιπόν.

10. Δεύτερες ευκαιρίες δεν υπάρχουν. Το τρένο αναχωρεί και εσύ μένεις να το κοιτάς να φεύγει.

Το χρόνια περνάνε, αλλά μου έμαθαν πολλά, άλλοτε με εύκολο και άλλοτε με δύσκολο τρόπο. Στα 29 μου χρόνια νιώθω πιο ισορροπημένη και πιο χαρούμενη από κάθε άλλη φορά, αφού όμως πέρασα από 40 κύματα. Και θα συνεχίσουμε να περνάμε όλοι μας από κύματα και δυσκολίες,αλλά μέσα από κάθε κατάσταση ωριμάζεις,μαθαίνεις και εξελίσσεσαι εάν βάζεις και λίγο μυαλό,γιατί κάποιοι δεν βάζουν.

Να γελάτε & να χαμογελάτε! Κάνει καλό! Στο δέρμα,στην Υγεία, στην ψυχολογία, την δική σας και των άλλων!

Love,

Ξανθή Κ.

Σας αφήνω με ένα τραγούδι που πολύ ακούω τελευταία και που πολύ μου αρέσουν οι στίχοι του:

Flames-David Guetta ft Sia

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s